top of page

BOOK NETTA 

Netta can be booked for all sorts of events because - after all - she is like a one woman band with her accordion and is able to play  various types of music from rock to classical and everything between. And in some songs she can add some spice by singing herself.

______________________

Nettaa voi tilata esiintymään moniin eri tapahtumiin, myös yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten kotibileet, yrityksen juhlat tai esimerkiksi syntymäpäivät, on Netta täydellinen valinta koska on hän kuitenkin niin sanottu yhden-naisen-orkesteri! Ohjelmisto koostetaan aina tilaisuuden mukaan, mutta pääasiassa ohjelmistossa kappaleita niin pop-rock osastolta heavymetalliin ja jopa klassiseen musiikkiin. Muutamiin kappaleisiin hän saa lisämaustetta lisäämällä niihin oman laulunsa.

CORPORATE EVENTS

Are you in need of a phenomal start for your event? Or something crazy to keep your audience entertained between the programs? Netta is used to these kind of challenges! She can be the opening slot for your gala, seminar etc. and she can also have an unique digital accordion show in the middle of the event. Everything is possible! Ask for an offer!

_______________________

Tarvitsetko tapahtumasi alkuun räjähtävää ohjelmaa? Tai jotakin muuta erikoista viihdyttääksesi yleisöäsi eri ohjelmien välissä? Netta on kuin luotu siihen! Hän voi aloittaa gaalasi, seminaarisi jne. mieleenpainuvalla tavalla tai esimerkiksi vetää räväkän digiharmonikka-shown muiden tapahtumasi ohjelmien välissä. Kaikki on mahdollista! Pyydä tarjous!

BIRTHDAY PARTIES, WEDDINGS ETC.

Are you planning to have a birthday party? Wedding? Or just a party in general? Netta is able to come basically anywhere! The aquipments do not take that much space so she can even fit into your own living room! She can take your party to a next level with special songs and funny stories about her career. Ask for more!

________________________

Oletko suunnittelemassa syntymäpäiviä? Häitä? Tai muita juhlia? Netta pystyy saapumaan minne vain! Netan laitteisto ei vaadi kovin suurta tilaa, joten hän  jopa pystyy esiintymään esimerkiksi sinun olohuoneessasi. Hän saa juhlasi tuntumaan vieläkin spesiaalimmilta upeiden kappaleiden ja hauskojen välispiikkien muodossa. Kysy lisää!

ALLA KOMMENTTEJA TILAAJILTA:

"Netan esiintyminen syyskuisena iltana olohuoneessamme 8 ihmiselle tarjosi upean, intiimin ja monipuolisen musiikkielämyksen! Netan läsnäolo, välitön olemus ja yleisön huomiointi teki meihin kaikkiin suuren vaikutuksen! Isojen lavojen keikkatunnelmaa omassa olohuoneessa, toimii!"

Piia ja Jussi

"Kiitos Netta! Ihailtavaa taitoa uudelle kuulijalle instrumentin käsittelyssä, esitys veti sanattomaksi. Pidin kovasti valitusta musiikkikimarasta, energiastasi sekä taidostasi esiintyä ja ottaa yleisö haltuun!"


Helsinkiläinen yritys
 
"Netta sai musisoinnillaan, olemuksellaan sekä huumorintajullaan juhlien tunnelman nostettua kattoon! Settilista oli hyvin monipuolinen ja oli samalla mielenkiintoista kuulla jutusteluja sekä Netasta itsestään että hänen soittimestaan. Jouduimme työporukalla toivomaan pari ylimääräistäkin kappaletta varsinaisen setin jälkeen, sen verran upeaa kuultavaa digiharmonikan soitto oli. Suosittelemme Nettaa lämpimästi kaikenlaisiin pienempiin ja isompiin tilaisuuksiin!"
 
Rakennustieto Oy
 
"Netan esiintymisestä kertoo kaiken se, että koko Yrittäjäjuhlan väki osoitti seisaaltaan suosiota esityksen aikana. Poikkeuksellisen monipuolinen aristi joka ottaa persoonallaan ja taitavalla soitollaan yleisön kuin yleisön haltuun. Juhlakansan pyynnöstä päädyimme tilaamaan Netan myös seuraavana vuonna juhlaamme."
 
Humppilan Yrittäjät
 

"Netta on aivan mielettömän lahjakas sähköhanuristi sekä laulaja ja olimme nähneet hänen esiintymisensä yhden kerran aikaisemmin, kaksi vuotta ennen omia häitämme. Kun meillä tuli omien maalaisromanttisten hääjuhliemme suunnittelu ajankohtaiseksi, musiikkiesiintyjän valinta oli erittäin helppo tehdä.

Netta aloitti esityksensä soittamalla ja laulamalla meille häätanssin, joka oli aivan uskomattoman kaunis ja ikimuistoinen musiikkiesitys. Hän ei tiennyt toivomaamme kappaletta entuudestaan, joten hän harjoitteli sen ainoastaan meitä varten. Tämä tuntui meistä ihanalta ja teki meidän kappaleestamme uniikin. Häätanssin jälkeen Netta soitti sähköhaitarillaan musiikkia laidasta laitaan. Juhlavieraat tanssivat riehakkaasti, lauloivat kappaleiden mukana ja viihtyivät silminnähden mainiosti. 

Monet ystävämme ja sukulaisemme tulivat vielä jälkikäteenkin kehumaan esiintyjävalintaamme ylistävin sanoin, sillä Netan iloinen hymy, huumorilla varustetut välispiikit, uskomattoman lahjakas soittotaito sekä loistava lauluääni olivat tehneet heihin (kuin myös meihin) suuren vaikutuksen. Miljoonasti kiitoksia sinulle Netta, että teit esiintymiselläsi meidän häistämme ikimuistoisen."
 

Titta ja Thomas

www.ikilomalla.fi

REPERTOIRE EXAMPLES:

HEAVY METAL
Nightwish medleys
Children of Bodom medleys
Amorphis medleys
Iron Maiden - The Trooper

CLASSICAL MUSIC

Jean Sibelius - Finlandia
D. Shostakovic - Waltz no. 2
J.S Bach - Toccata D minor

MOVIES/TV-SERIES
Theme from Howl's Moving castle
Theme from Game of Thrones

Remember these are only examples, you can ask for more via contact link.
bottom of page